Tandkräm

Jag vill inte ha fluor i min tandkräm. Det finns fluorfria tandkrämer och jag har provat flera. Mina barn gillar verkligen urtekrams tandkräm men jag känner inte att mina tänder blir riktigt rena. Ni vet så där glatta när man känner med tungan över dem. Jag behövde hitta något annat som gör rent.

Det finns dem som borstar med bara vatten och tycker att det fungerar men jag gillar att ha något på tandborsten.

Jag provade med enbart kokosolja som också är populärt. Saknade dock mintsmaken och tillsatte lite japansk pepparmyntsolja.

Jag provade också att bara ta bikarbonat på tandborsten och jösses vad rent det blir men det är mycket slipande och aningens för salt i smaken. Bikarbonat ska man inte ha om man har en elektrisk tandborste så jag kände att det kanske var lite väl att ta i att borsta med varje dag. Jag är ju rädd om mina tänder.

Vi hittade ett tandpulver som vi provade. Meningen är att man ska doppa en fuktig borste i pulvret och sedan borsta men jag är som jag är. Kokosolja har fördelar vid tandborstning och dem vill jag ha. Jag blandar helt enkelt kokosolja med tandpulvret från Ph-balans. Det smakar lite salt men också lite mynta. Jag tycker om det för tänderna känns verkligen rena efteråt. Jag kan tillockmed känna att jag inte har lika mycket tandsten nu som jag alltid haft innan.

Love moreva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s